Комплект аксесоари за компресор Ruris AirPower 2400 PLUS hover image

Комплект аксесоари за компресор Ruris AirPower 2400 PLUS

Комплектът аксесоари за компресор RURIS AirPower 2400 PLUS се състои от: духащ пистолет, пистолет за пръскане, пистолет за миене, пистолет за надуване, спирален маркуч• Духащият пистолет се изпол..

106.00лв.
Комплект аксесоари за компресор Ruris AirPower 5000 PLUS hover image

Комплект аксесоари за компресор Ruris AirPower 5000 PLUS

Комплектът аксесоари RURIS AirPower 5000 PLUS се състои от: духащ пистолет, пистолет за пръскане, пистолет за миене, пистолет за надуване, спирален маркуч.• Духащият пистолет се използва за почис..

129.00лв.
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)